Tilbage til Viden
Duncan Launches Sp Anz
Del denne Artikel

Shirley Parsons åbner afdeling i Australien og New Zealand

  • Oprettetelsesdato: Opslået 9 måneder siden

Shirley Parsons Danmark er glade for at kunne annoncere lanceringen af ​​SP ANZ, den seneste globale udvidelse af virksomheden i Australien og New Zealand.

Vi er rigtig glade for at kunne offentliggøre at Duncan Cooke bliver den regionale leder. Duncan, kom til Shirley Parsons i 2008, før han flyttede til New Zealand i 2017. Han har mere end 16 års erfaring med rekruttering  indenfor primært HSEQ og var med til at etablere Shirley Parsons Executive Search.

Som supplement til vore eksisterende afdelinger i Storbritannien, Holland, Tyskland, USA, Canada og Taiwan, er denne udvidelse lavet for at imødekomme den stigende efterspørgsel fra industrien og sætte Shirley Parsons i en bedre position til at levere vores professionelle ydelser til en voksende kundebase i Australien og New Zealand.

Kurt Larsen, administrerende direktør for Shirley Parsons Danmark siger:

"Ved at oprette en enhed i Australien forudser vi også en udvidelse af vores aktiviteter indenfor den grønne omstilling og ser frem til at udvikle vores globale samarbejde med vores eksisterende og nye kunder og udvide samarbejdet inden for Shirley Parsons."