Back to Search

Student assistant til Marketing i Vejle

Description

Er du vores nye student assistant til marketing ?

 

Vil du have muligheden for at omsætte teori til praksis? Har du allerede en god forståelse for, hvordan du udnytter de forskellige platformes egenskaber til at skabe relevant content?

Er du i gang med den sidste del af din uddannelse, og interesserer du dig for Sociale Medier, storytelling, kommunikation, content creation og herunder branding? Så er det måske DIG vi søger som praktikant på vores kontor i Vejle hos Shirley Parsons.

Arbejdsopgaver:

Vi søger en dygtig og kreativ kollega hos Shirley Parsons Danmark, hvor du kan være med til at præge og udvikle forretningens kommunikation på forskellige platforme. Shirley Parsons Danmark er en forretning i fuld udvikling.

Vi søger en studerende, der i forbindelse med sin uddannelse skal i fuldtidspraktik og som både har interesse i og viden om forskellige former for kommunikation. Som SoMe og kommunikations praktikant hos Shirley Parsons Danmark vil du samarbejde med flere af vores medarbejdere.

Der vil i perioder også være koordinering af opgaver samt forskellige ad hoc-opgaver inden for kommunikation og marketing. 

Som praktikant bliver dit ansvarsområde blandt andet at definere vores brand på tværs af forskellige sociale medier, og hvor du får mulighed for at være med til at formidle relevante budskaber og udvikle værdiskabende content, der er baseret på dataindsigter, kreative idéer og et fængende sprog.

Hvem er du?

  • Dygtige skrivekundskaber på dansk og engelsk
  • I gang med eller skal starte på en relevant uddannelse, har erfaring fra lignende job eller en passion der brænder igennem
  • Kreativ, struktureret og detaljeorienteret
  • Kendskab til Adobepakken og Creative Cloud er en fordel

 

Fleksibel arbejdstid:

Vi tilpasser arbejdstiden til dit studie. Du har medbestemmelse på hvor, hvornår og hvordan du løser dine opgaver.

Kontakt:

Vil du høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Anita Hansen på +45 4243 0501 eller på mail anita.hansen@shirleyparsons.com

Vil indekalder løbende til samtale, så send os dit CV og ansøgning allerede idag.

 

Liquid error: internal