Anita Hovgaard Hansen
Back to Consultants

Anita Hovgaard Hansen

Senior Careers Consultant

About Anita

​Hallo, my name is Anita.

I have 12 years of experience in the recruitment and staffing industry. I have 9 years of experience as a branch manager and later as a sales manager.

I have worked with large and medium-sized companies and have been recruiting specialists to Functional Leaders across branches. But especially renewables and construction are areas of expertise.

I have extensive knowledge of the Danish labour market.

For my part, collaboration is about mutual understanding, finding the best solution together, a make a difference for both the company and the candidate.

When I am not working, I love to travel with my family, read books, spend my time with friends and relax.

Student assistant til Marketing i Vejle

Market related

Denmark

Er du vores nye student assistant til marketing ? Vil du have muligheden for at omsætte teori til praksis? Har du allerede en god forståelse for, hvordan du udnytter de forskellige platformes egenskaber til at skabe relevant content?Er du i gang med den sidste del af din uddannelse, og interesserer du dig for Sociale Medier, storytelling, kommunikation, content creation og herunder branding? Så er det måske DIG vi søger som praktikant på vores kontor i Vejle hos Shirley Parsons.Arbejdsopgaver:Vi søger en dygtig og kreativ kollega hos Shirley Parsons Danmark, hvor du kan være med til at præge og udvikle forretningens kommunikation på forskellige platforme. Shirley Parsons Danmark er en forretning i fuld udvikling.Vi søger en studerende, der i forbindelse med sin uddannelse skal i fuldtidspraktik og som både har interesse i og viden om forskellige former for kommunikation. Som SoMe og kommunikations praktikant hos Shirley Parsons Danmark vil du samarbejde med flere af vores medarbejdere.Der vil i perioder også være koordinering af opgaver samt forskellige ad hoc-opgaver inden for kommunikation og marketing. Som praktikant bliver dit ansvarsområde blandt andet at definere vores brand på tværs af forskellige sociale medier, og hvor du får mulighed for at være med til at formidle relevante budskaber og udvikle værdiskabende content, der er baseret på dataindsigter, kreative idéer og et fængende sprog.Hvem er du? Dygtige skrivekundskaber på dansk og engelskI gang med eller skal starte på en relevant uddannelse, har erfaring fra lignende job eller en passion der brænder igennemKreativ, struktureret og detaljeorienteretKendskab til Adobepakken og Creative Cloud er en fordel  Fleksibel arbejdstid:Vi tilpasser arbejdstiden til dit studie. Du har medbestemmelse på hvor, hvornår og hvordan du løser dine opgaver.Kontakt:Vil du høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Anita Hansen på +45 4243 0501 eller på mail anita.hansen@shirleyparsons.comVil indekalder løbende til samtale, så send os dit CV og ansøgning allerede idag. 

Read more and apply